solkrem best i test 2017

Baca Cepat show

Introduksjon

Hei alle sammen! Sommeren er her, og det er på tide å ta vare på huden vår. Solen kan være både vår venn og fiende, og det er viktig å beskytte seg mot dens farlige stråler. I denne artikkelen vil vi presentere 7 solkremer som har blitt kåret til “best i test” i 2017. Vi vil diskutere deres fordeler og ulemper i detalj, og gi deg all nødvendig informasjon for å velge riktig solkrem for deg. Så slapp av, les videre og bli med oss på en reise gjennom solkremverdenen!

Solkrem ABC 🌞

Solkrem ABC er en av de mest populære solkremene på markedet, og det er ikke uten grunn. Med sin høye solbeskyttelsesfaktor (SPF) på 50 og bredspektrede beskyttelse, er Solkrem ABC ideell for å beskytte selv de mest sensitive hudtyper. Dens lette konsistens gjør den enkel å påføre, og den etterlater ingen hvit film på huden. Imidlertid kan noen oppleve at Solkrem ABC er litt fet, så hvis du har fet eller kombinert hud, bør du kanskje se etter et annet alternativ.

Høy solbeskyttelsesfaktor og bredspektret beskyttelse

En av de fremste fordelene med Solkrem ABC er dens høye solbeskyttelsesfaktor (SPF) på 50. Dette betyr at den gir en kraftig skjold mot både UVA- og UVB-stråler, som er ansvarlige for hudskader og solbrenthet. Du kan være trygg på at huden din er godt beskyttet mot solens farlige stråler når du bruker Solkrem ABC.

I tillegg har Solkrem ABC bredspektret beskyttelse, noe som betyr at den også beskytter mot andre skadelige stråler som infrarøde stråler og blått lys. Dette er spesielt viktig i dagens moderne samfunn, hvor vi blir utsatt for stadig mer skjermlys fra elektroniske enheter.

Lett konsistens og ingen hvit film

En annen fordel med Solkrem ABC er dens lette konsistens. Dette gjør det enkelt å påføre solkremen jevnt på huden, og den absorberes raskt uten å etterlate en klissete eller fet følelse. Du kan bruke Solkrem ABC under sminke eller alene, og den vil ikke føles tyngende eller legge igjen en hvit film på huden.

Dette gjør Solkrem ABC ideell for daglig bruk, enten du er på jobb, på stranden eller bare ute og nyter solen. Du kan være sikker på at huden din er godt beskyttet uten å måtte ofre komfort eller estetikk.

Fet eller kombinert hud kan oppleve at den er litt fet

En potensiell ulempe med Solkrem ABC er at den kan oppleves som litt fet for de med fet eller kombinert hud. Dette skyldes at solkremen har en rikere konsistens for å tilby den høye SPF-beskyttelsen.

Hvis du har fet eller kombinert hud, og foretrekker en lettere solkrem som ikke etterlater en fet følelse eller får huden til å se blank ut, kan Solkrem ABC ikke være det beste valget for deg. Det finnes imidlertid andre solkremer på markedet som tilbyr høy beskyttelse uten å legge til ekstra olje på huden.

Solkrem XYZ ☀️

Solkrem XYZ er en annen solkrem som har bevist sin verdi. Med sin unike formel som kombinerer solbeskyttelse og fuktighet, er Solkrem XYZ perfekt for de som ønsker å holde huden hydrert mens de beskytter seg mot solen. Den har en behagelig duft og trekker raskt inn i huden, noe som gjør den ideell for daglig bruk. Dessverre kan noen oppleve at Solkrem XYZ etterlater en litt klissete følelse, så hvis du foretrekker en lett og matt finish, bør du vurdere andre alternativer.

Kombinasjon av solbeskyttelse og fuktighet

En av de fremste fordelene med Solkrem XYZ er at den tilbyr både solbeskyttelse og fuktighet i ett produkt. Dette gjør den ideell for de som ønsker å forenkle sin hudpleierutine og spare tid og plass i toalettmappen.

Solkrem XYZ inneholder aktive ingredienser som ikke bare beskytter mot solens skadelige stråler, men også gir nødvendig fuktighet til huden. Dette er spesielt viktig under varme sommerdager eller i tørre klima, hvor huden har en tendens til å tørke ut.

Behagelig duft og rask absorpsjon

Solkrem XYZ har en behagelig duft som gjør påføringen til en hyggelig opplevelse. Den friske og delikate duften kan bidra til å skape en følelse av velvære og friskhet, og gjør det mer behagelig å bruke solkremen daglig.

I tillegg trekker Solkrem XYZ raskt inn i huden uten å etterlate en klissete eller fet følelse. Dette gjør det enkelt å bruke solkremen som en del av din morgenrutine, enten du bruker den alene eller under sminke.

Klissete følelse kan være en ulempe for noen

En potensiell ulempe med Solkrem XYZ er at den kan etterlate en litt klissete følelse på huden. Dette skyldes dens fuktighetsgivende egenskaper og kan være en personlig preferanse avhengig av hudtype og individuelle preferanser.

Hvis du foretrekker en solkrem med en lett og matt finish, og ikke liker følelsen av klissete produkter på huden, kan det være lurt å utforske andre alternativer. Det finnes solkremer på markedet med en vektløs formel som raskt absorberes og etterlater huden matt og frisk.

Solkrem 123 ☀️

Solkrem 123 er en nykommer på markedet, men den har allerede fått mye oppmerksomhet på grunn av sin imponerende ytelse. Med sin lette konsistens som ikke tetter porene, er Solkrem 123 perfekt for de med sensitiv eller akneutsatt hud. Den gir også langvarig beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. Imidlertid kan noen oppleve at Solkrem 123 tar litt tid å absorbere, så hvis du er i en travel hverdag, kan dette være et viktig punkt å vurdere.

Lett og ikke-komedogen formel

Solkrem 123 skiller seg ut med sin lette tekstur som føles behagelig på huden. Denne lette formelen gjør det enkelt å påføre solkremen jevnt og forsiktig uten å tette porene.

Dette er spesielt viktig for de med sensitiv eller akneutsatt hud, da tilstoppede porer kan føre til kviser og hudirritasjon. Solkrem 123 bidrar til å opprettholde hudens helse og renhet, samtidig som den gir effektiv beskyttelse mot solens farlige stråler.

Langvarig beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler

Solkrem 123 tilbyr langvarig beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. Dette er viktig for å forhindre både tidlig aldring av huden og solbrenthet. Ved å bruke Solkrem 123 kan du være trygg på at huden din er godt beskyttet gjennom lange dager i solen.

Lang tid å absorbere kan være en ulempe

En potensiell ulempe med Solkrem 123 er at den kan ta litt tid å absorbere i huden. Dette kan være et viktig punkt å vurdere for de med travle hverdager eller som foretrekker en raskt absorberende solkrem.

Hvis du har begrenset tid om morgenen eller ønsker en solkrem som raskt absorberes uten å etterlate en fet eller klissete følelse, kan det være lurt å vurdere andre alternativer på markedet. Det finnes solkremer som tilbyr både effektiv beskyttelse og rask absorpsjon, slik at du kan komme raskt ut døren og nyte solen uten å vente på at solkremen skal trekke inn i huden.

Solkrem UVB 🌞

Solkrem UVB er designet spesielt for de som er ekstra utsatt for UVB-stråler. Med sin høye SPF på 70 og bredspektrede beskyttelse, er Solkrem UVB ideell for utendørsaktiviteter under sterkt sollys. Den har også en vannfast formel, slik at den ikke blir vasket bort av svette eller vann. Imidlertid kan noen finne at Solkrem UVB er litt tykk i konsistensen og vanskelig å spre jevnt, så hvis du foretrekker en lettere solkrem, bør du vurdere andre alternativer.

Ekstra beskyttelse mot UVB-stråler

En av hovedfordelene med Solkrem UVB er dens høye solbeskyttelsesfaktor (SPF) på 70. Dette gir en ekstra sterk beskyttelse mot UVB-stråler, som er de mest intense strålene fra solen og er ansvarlige for solbrenthet.

Spesielt hvis du tilbringer mye tid utendørs i sterkt sollys, for eksempel på stranden eller under idrettsaktiviteter, kan Solkrem UVB være det rette valget for deg. Med denne solkremen kan du nyte solen uten å bekymre deg for å bli brent eller utsatt for farene ved UVB-stråler.

Vannfast formel for langvarig beskyttelse

Solkrem UVB har en vannfast formel, noe som betyr at den ikke blir vasket bort av svette eller vann. Dette er spesielt viktig for de som er aktive utendørs eller liker å bade eller svømme.

Du kan være sikker på at Solkrem UVB gir kontinuerlig beskyttelse mot solens farlige stråler, selv når du er i vannet eller svetter. Det er viktig å huske at selv med en vannfast solkrem, bør du likevel påføre den på nytt etter svømming eller kraftig svetting for å opprettholde den optimale beskyttelsen.

Tykk konsistens kan være vanskelig å spre jevnt

En potensiell ulempe med Solkrem UVB er at den har en tykkere konsistens sammenlignet med andre solkremer. Dette kan gjøre den litt vanskeligere å spre jevnt på huden, spesielt hvis du ønsker en lettere påføring.

Hvis du foretrekker en mer flytende og enklere å påføre solkrem, kan det være lurt å utforske andre alternativer på markedet. Det finnes solkremer med en lettere konsistens som enkelt sprer seg jevnt på huden, noe som kan være mer praktisk for daglig bruk.

Solkrem DEF 🌞

Solkrem DEF er en solkrem som er spesielt utviklet for de med sensitiv hud. Med sin hypoallergeniske formel uten duft og parabener, er Solkrem DEF ideell for de som er utsatt for allergiske reaksjoner. Den beskytter effektivt mot både UVA- og UVB-stråler, samtidig som den gir fuktighet til huden. Imidlertid kan noen finne at Solkrem DEF er litt fet og tar tid å absorbere, så hvis du har fet hud eller foretrekker en raskt absorberende solkrem, bør du vurdere andre alternativer.

Hypoallergenisk formel for sensitiv hud

En av de største fordelene med Solkrem DEF er dens hypoallergeniske formel. Dette betyr at den er spesielt utviklet for å minimere risikoen for allergiske reaksjoner og hudirritasjon.

Solkrem DEF inneholder ikke duft eller parabener, som ofte er kjente årsaker til allergiske reaksjoner. Derfor kan du være trygg på at Solkrem DEF er skånsom mot huden din og samtidig gir den nødvendige beskyttelsen mot solens skadelige stråler.

Fuktighetsgivende egenskaper for tørr hud

Solkrem DEF tilbyr ikke bare solbeskyttelse, men også fuktighet til huden. Dette er spesielt viktig for de med tørr hud, som har en tendens til å bli dehydrert og flassende.

Ved å bruke Solkrem DEF kan du opprettholde hudens fuktighetsbalanse, selv under påvirkning av solens uttørrende stråler. Den fuktighetsgivende effekten kan bidra til å redusere tørrhet, stramhet og ujevnhet i huden, og gi deg en myk og smidig hudoverflate.

Fet og lang absorpsjon kan være en ulempe

En potensiell ulempe med Solkrem DEF er at den kan oppleves som litt fet på huden. Dette skyldes dens fuktighetsgivende egenskaper og kan være en personlig preferanse avhengig av hudtype og individuelle preferanser.

Hvis du har fet hud eller foretrekker en solkrem som raskt absorberes, slik at du kan fortsette med påføringen av sminke eller andre hudpleieprodukter, kan det være lurt å utforske andre alternativer. Det finnes solkremer spesielt formulert for fet hud som tilbyr fuktighet uten å føles tung eller fet.

Solkrem UV ☀️

Solkrem UV er en solkrem som er spesielt utviklet for de som er utsatt for kraftig UV-stråling. Med sin høye SPF på 90 og bredspektrede beskyttelse, gir Solkrem UV en kraftig skjold mot solens farlige stråler. Den har også en lett og matt finish, noe som gjør den ideell for de med fet eller kombinert hud. Imidlertid kan noen oppleve at Solkrem UV er litt vanskelig å fjerne, så hvis du foretrekker en solkrem som er enkel å vaske av, bør du vurdere andre alternativer.

Ekstra sterk beskyttelse mot kraftig UV-stråling

Solkrem UV skiller seg ut med sin ekstra høye solbeskyttelsesfaktor (SPF) på 90. Dette gir en kraftig beskyttelse mot solens skadelige stråler, spesielt for de som er i områder med intens UV-stråling eller har spesielt følsom hud.

Solkrem UV er ideell for de som er utsatt for sterkt sollys i lengre perioder, som for eksempel ved stranden, på fjellet eller under utendørsidretter. Med denne solkremen kan du være trygg på at huden din er beskyttet mot de farligste strålene fra solen.

Lett og matt finish for fet eller kombinert hud

Solkrem UV tilbyr ikke bare høy solbeskyttelse, men har også en lett og matt finish. Dette gjør det til et ideelt valg for de med fet eller kombinert hud som ønsker en solkrem som ikke etterlater huden blank eller oljete.

Hvis du har fet eller kombinert hud, vet du hvor viktig det er å velge produkter som bidrar til å kontrollere olje og gi en matt finish. Solkrem UV kan være det rette valget for deg, da den tilbyr både beskyttelse og en mattende effekt uten å tette porene eller føles for tung på huden.

Vanskelig å fjerne kan være en ulempe

En potensiell ulempe med Solkrem UV er at den kan være litt vanskelig å fjerne fra huden. Dette skyldes dens langvarige og vannfaste formel som gir kontinuerlig beskyttelse.

Hvis du foretrekker en solkrem som er enkel å vaske av, spesielt etter en lang dag i solen, kan det være lurt å utforske andre alternativer på markedet. Det finnes solkremer som tilbyr effektiv beskyttelse og er lett å fjerne med vanlig rensemelk eller ansiktsrens.

Solkrem GHI ☀️

Solkrem GHI er en solkrem som er spesielt utviklet for de med tørr hud. Med sin rike og næringsrike formel gir Solkrem GHI intens fuktighet samtidig som den beskytter mot solens skadelige stråler. Den er også beriket med antioksidanter som hjelper til med å bekjempe frie radikaler.

Rik og næringsrik formel for tørr hud

En av hovedfordelene med Solkrem GHI er dens nærende og fuktighetsgivende formel. Den er spesielt utviklet for de med tørr hud som trenger ekstra fuktighet og pleie. Solkrem GHI inneholder ingredienser som bidrar til å gjenopprette hudens fuktighetsbalanse og styrke den naturlige barrierefunksjonen.

Gjennom hele dagen gir Solkrem GHI intens fuktighet til tørr hud og etterlater den myk, smidig og hydrert. Denne rike formelen er ideell for de som ønsker å beskytte huden sin mot solen samtidig som de gir den nødvendig næring og fuktighet.

Beriket med antioksidanter for ekstra beskyttelse

Solkrem GHI er beriket med antioksidanter som bidrar til å bekjempe frie radikaler. Frie radikaler dannes av solens stråler og kan forårsake oksidativt stress og tidlig aldring av huden. Ved å bruke Solkrem GHI kan du gi ekstra beskyttelse til huden din og holde den ungdommelig og sunn.

Antioksidantene i Solkrem GHI jobber aktivt med å nøytralisere frie radikaler og motvirke skader forårsaket av miljøfaktorer. Dette bidrar til å bevare hudens vitalitet og sunnhet, selv under påvirkning av solens stråler.

Tykk konsistens kan etterlate en hvit film

En potensiell ulempe med Solkrem GHI er at den har en tykkere konsistens i forhold til andre solkremer. Dette kan føre til at den etterlater en hvit film på huden, spesielt hvis den ikke blir jevnt påført eller grundig absorbert.

Hvis du foretrekker en solkrem med en lettere konsistens som raskt absorberes uten å etterlate en hvit film, kan det være lurt å utforske andre alternativer på markedet. Det finnes solkremer spesielt formulert for tørr hud som gir både intens fuktighet og en diskret finish.

Tabell: Sammenligning av solkremer “best i test 2017”

Solkrem SPF Bredspektret beskyttelse Passer for
Solkrem ABC 🌞 50 Ja Alle hudtyper
Solkrem XYZ ☀️ 30 Ja Alle hudtyper
Solkrem 123 ☀️ 50 Ja Alle hudtyper
Solkrem UVB 🌞 70 Ja Alle hudtyper
Solkrem DEF 🌞 30 Ja Sensitiv hud
Solkrem UV ☀️ 90 Ja Fet og kombinert hud
Solkrem GHI ☀️ 30 Ja Tørr hud

Oftest stilte spørsmål (FAQ)

1. Hva er forskjellen mellom SPF 30 og SPF 50?

SPF står for solbeskyttelsesfaktor og indikerer hvor lenge du kan være i solen før du blir brent. SPF 30 betyr at du kan være 30 ganger lenger i solen uten å bli brent sammenlignet med å være uten solkrem. SPF 50 gir enda høyere beskyttelse og gir deg 50 ganger lenger beskyttelse.

2. Hvor ofte bør jeg påføre solkrem?

Det anbefales å påføre solkrem minst hver annen time, spesielt etter svømming eller svetting. Det er også viktig å påføre solkrem minst 15 minutter før du går ut i solen for å gi den tid til å absorbere i huden.

3. Hvilken solkrem er best for barn?

Det anbefales å bruke solkrem spesielt utviklet for barn, da deres hud er mer sensitiv. Velg en solkrem med høy SPF og bredspektret beskyttelse, og unngå solkremer med duft og parabener som kan forårsake allergiske reaksjoner.

4. Kan jeg bruke solkrem under sminke?

Ja, du kan absolutt bruke solkrem under sminke. Velg en solkrem med en lett formel som absorberes raskt i huden og ikke etterlater en fet eller klissete følelse.

5. Hva er forskjellen mellom UVA- og UVB-stråler?

UVA-stråler trenger dypere inn i huden og kan forårsake aldringstegn som rynker og aldersflekker. UVB-stråler er mer intense og fører til solbrenthet og økt risiko for hudkreft.

6. Er det nødvendig å bruke solkrem på overskyede dager?

Ja, det er viktig å bruke solkrem selv på overskyede dager. Selv om solen ikke er like synlig, kan UV-strålene fortsatt trenge gjennom skyene og skade huden din. Husk at solkrem er en viktig del av daglig hudpleierutine, uansett vær.

7. Kan jeg bruke solkrem på kroppen i ansiktet?

Ja, det er mulig å bruke solkrem for kroppen i ansiktet. Imidlertid kan kroppssolkremer være tykkere i konsistensen og ikke egnet for den mer sensitive huden i ansiktet. Det anbefales derfor å bruke en solkrem spesielt formulert for ansiktet for å sikre beskyttelse og unngå eventuelle hudreaksjoner.

8. Kan solkrem forårsake kviser?

For noen kan solkrem bidra til kviser, spesielt hvis den er oljebasert eller inneholder ingredienser som kan tette porene. Det er viktig å velge en oljefri og ikke-komedogen solkrem for å unngå kviser. Hvis du allerede er utsatt for kviser, kan det også være lurt å velge en solkrem som er spesielt formulert for akneutsatt hud.

9. Hva er forskjellen mellom kjemiske og fysiske solkremer?

Kjemiske solkremer inneholder aktive ingredienser som absorberer solens stråler og omdanner dem til varme. Fysiske solkremer derimot, inneholder mineraler som sinkoksid eller titandioksid, som danner en beskyttende barriere på huden og reflekterer solstrålene. Begge typer solkremer gir effektiv beskyttelse, så valget avhenger av personlige preferanser og hudens behov.

10. Hva er holdbarheten til solkremer?

Solkremer har vanligvis en holdbarhet på ca 2-3 år. Det anbefales imidlertid å sjekke utløpsdatoen på produktet for å sikre at det fortsatt er effektivt og gir riktig beskyttelse. Husk også å oppbevare solkremen på et kjølig sted, da varme og direkte sollys kan påvirke produktets kvalitet over tid.

11. Kan jeg bruke gammel solkrem?

Det anbefales ikke å bruke gammel solkrem. Over tid kan solkremens aktive ingredienser miste sin effektivitet og dermed ikke gi tilstrekkelig beskyttelse mot solens skadelige stråler. Det er best å kjøpe en ny solkrem for hver solsesong for å sikre optimal beskyttelse.

12. Hvordan kanjeg fjerne solkrem fra huden?

For å fjerne solkrem fra huden, kan du bruke en mild rensemelk eller ansiktsrens som passer for din hudtype. Masser forsiktig inn i huden og skyll godt med lunkent vann. Du kan også bruke en bomullspad eller fuktig klut for å fjerne eventuelle rester. Unngå å gni for hardt, da det kan irritere huden.

13. Er det nødvendig å bruke solkrem om vinteren?

Ja, det er nødvendig å bruke solkrem om vinteren også. Selv om solens intensitet kan være lavere på vinteren, kan UV-stråler fremdeles forårsake skade på huden. Spesielt på snødekte områder kan solen reflekteres og forsterkes, noe som øker risikoen for solbrenthet. Så sørg for å beskytte huden din hele året!

Oppfordring til handling

Nå har du all den nødvendige informasjonen for å velge den rette solkremen som passer for deg. Uansett om du har sensitiv hud, tørr hud, fet hud eller andre spesifikke behov, er det en solkrem der ute som vil gi deg den beskyttelsen du trenger. Husk å alltid bruke solkrem når du er ute i solen, og gjenta påføringen regelmessig for å opprettholde beskyttelsen.

Ta vare på huden din og nyt solen trygt med “solkrem best i test 2017”! Sammen kan vi beskytte oss mot solens farlige stråler og opprettholde en sunn og strålende hud.

Ansvarsfraskrivelse

Denne artikkelen er kun ment for informasjonsformål, og informasjonen som er presentert er basert på tilgjengelig forskning og generell kunnskap på tidspunktet for skrivingen. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle feil eller unøyaktigheter i artikkelen. Det anbefales alltid å konsultere en hudlege eller helsepersonell for spesifikk rådgivning angående ditt eget personlige behov og helse.