underskap til vaskemaskin ikea

Introduksjon

Hei alle sammen! Velkommen til vår journalartikkel om underskap til vaskemaskin IKEA. I dag skal vi utforske dette praktiske møbelet som kan hjelpe deg med å organisere vaskerommet ditt på en effektiv og stilfull måte. Vi vil se på forskjellige aspekter av underskapet, inkludert fordeler, ulemper og andre relevante detaljer. Så la oss dykke rett inn!

Hvorfor er underskap til vaskemaskin viktig?

Et godt organisert vaskerom gjør det enklere og mer behagelig å utføre daglige oppgaver som klesvask. Underskapet til vaskemaskin IKEA er en nøkkelkomponent for å oppnå denne organisasjonen. Det gir ikke bare en dedikert plass til vaskemaskinen din, men gir deg også ekstra lagringsplass for vaskemidler og andre vaskeromsartikler. Dette hjelper deg med å holde vaskerommet ryddig og funksjonelt.

Når du velger et underskap til vaskemaskin, er det viktig å vurdere dine spesifikke behov og preferanser. IKEA tilbyr et bredt utvalg av underskap i forskjellige størrelser, stiler og farger, slik at du kan finne den perfekte passformen for ditt vaskerom. Uansett om du har et lite vaskerom eller et romslig vaskerom, vil et underskap til vaskemaskin bidra til å maksimere bruken av plassen og gjøre det mer funksjonelt.

Hva er underskap til vaskemaskin IKEA laget av?

Underskapene til vaskemaskin IKEA er vanligvis laget av materialer av høy kvalitet som er kjent for sin holdbarhet og robusthet. Mesteparten av underskapene er konstruert av MDF (Medium Density Fiberboard), et materiale som er sterkt, stabilt og motstandsdyktig mot fuktighet. Dette gjør det ideelt for bruk i et vaskeromsmiljø, der det kan være eksponert for fuktighet og temperaturvariasjoner.

I tillegg til MDF, kan noen underskap også inneholde andre materialer som laminat, metall eller plast. Disse materialene brukes vanligvis til å legge til en ekstra lag av holdbarhet og estetikk til underskapet. Du kan velge et underskap i en stil og farge som passer best til din personlige smak og interiørdesign i vaskerommet.

Hva er de viktigste funksjonene til underskap til vaskemaskin IKEA?

Underskapene til vaskemaskin IKEA er designet med fokus på funksjonalitet og brukervennlighet. Her er noen av de viktigste funksjonene du kan forvente:

1. Dedikert plass til vaskemaskinen din

Underskapet gir en dedikert plass til vaskemaskinen, slik at den kan være godt plassert og

enkel å bruke. Det gir et stabilt og jevnt underlag for vaskemaskinen, og forhindrer at den skaper ubehagelige vibrasjoner på gulvet.

2. Ekstra lagringsplass

Underskapet har vanligvis hyller, skuffer eller en kombinasjon av begge, som gir deg ekstra lagringsplass for vaskemidler, vaskeposer, håndklær og andre nødvendige vaskeromsartikler. Dette hjelper deg med å holde alt ryddig og organisert, og gir deg enkel tilgang til alt du trenger under vaskerutinene.

3. Beskyttelse av gulv og vaskemaskin

Underskapet fungerer som en beskyttende barriere mellom vaskemaskinen og gulvet. Dette er spesielt nyttig hvis du har fliser eller tregulv som du ønsker å unngå å skade. Det kan også bidra til å forhindre vannskader i tilfelle lekkasjer fra vaskemaskinen.

4. Fleksibel tilpasning

Underskapene til vaskemaskin IKEA er vanligvis designet med fleksibilitet i tankene. Du kan vanligvis justere høyden og plasseringen av hyller og skuffer etter dine individuelle behov. Dette gjør det enkelt å tilpasse underskapet til din spesifikke vaskemaskinmodell og rommets layout.

5. Stil og estetikk

IKEA er kjent for sin moderne og stilfulle design, og underskapene til vaskemaskin er intet unntak. De kommer i et bredt utvalg av stiler, farger og finish, slik at du kan velge det som passer best til din personlige smak og interiørstil i vaskerommet. Et underskap til vaskemaskin kan gi et estetisk løft til rommet og gjøre det mer tiltalende og innbydende.

Del 1: Fordeler

1. Organisasjon og plassbesparelse

1. Bedre organisasjon: Å ha et underskap til vaskemaskin gir deg en dedikert plass til å lagre vaskemaskinen din og vaskeromsartikler. Dette hjelper deg med å organisere vaskerommet ditt bedre og rydde opp i rotet.

2. Plassbesparelse: Underskapet gir deg også ekstra lagringsplass, noe som kan hjelpe deg med å frigjøre plass på andre områder av vaskerommet ditt. Du kan oppbevare vaskemidler, vaskeposer og andre nødvendigheter på en mer organisert måte.

3. Enklere tilgang: Når alt du trenger er organisert og lett tilgjengelig i underskapet, blir det enklere og mer praktisk å utføre vaskerutinene. Du trenger ikke lenger å lete gjennom skuffer eller hyller for å finne det du trenger.

4. Ryddigere utseende: Et underskap gir en ren og ryddig look i vaskerommet ditt. Alt kan være pent plassert i underskapet, noe som gir et mer estetisk tiltalende utseende.

2. Stil og estetikk

1. Tilgjengelig i forskjellige stiler: Underskapene til vaskemaskin IKEA kommer i en rekke stiler, slik at du kan velge den som passer best til dine preferanser og interiørdesign i vaskerommet.

2. Fargevalg: Du kan også velge mellom forskjellige farger, slik at underskapet kan passe til resten av innredningen i vaskerommet ditt.

3. Estetisk løft: Et underskap til vaskemaskin kan gi vaskerommet ditt et estetisk løft. Med sin moderne design og stilige utseende, kan det gjøre rommet mer innbydende og tiltalende.

4. Koordinert utseende: Hvis du allerede har IKEA-møbler eller interiør i vaskerommet ditt, kan et underskap til vaskemaskin fra samme merke bidra til å skape et koordinert utseende.

3. Beskyttelse av vaskemaskinen og gulvet

1. Stabil base: Underskapet gir en stabil base for vaskemaskinen, noe som bidrar til å forhindre at den skaper ubehagelige vibrasjoner på gulvet. Dette gjør vaskemaskinen mer stabil og bidrar til å forhindre skader på apparatet.

2. Beskyttelse mot fuktighet: Hvis det skulle oppstå en lekkasje eller søl fra vaskemaskinen, kan underskapet bidra til å forhindre at fuktighet kommer i kontakt med gulvet og forårsaker skade. Det fungerer som en barriere for å holde gulvet tørt og trygt.

3. Forebygging av riper og merker: Underskapet forhindrer også at vaskemaskinen kommer i direkte kontakt med gulvet, noe som kan redusere risikoen for riper eller merker på overflaten.

4. Beskyttelse av vaskemaskinens komponenter: Et underskap bidrar også til å beskyttevaskemaskinens komponenter fra støv, skitt og andre ytre påvirkninger. Dette kan bidra til å forlenge levetiden til vaskemaskinen og opprettholde dens effektivitet over tid.

4. Enkel montering og tilpasning

1. Brukervennlig montering: Underskapene til vaskemaskin fra IKEA er kjent for å være enkle å montere. De kommer vanligvis med detaljerte monteringsinstruksjoner og alt nødvendig monteringsutstyr. Du trenger ikke å være en snekker eller ha spesielle ferdigheter for å montere underskapet.

2. Justerbarhet: Underskapene til vaskemaskin kan justeres i høyden, bredden og dybden for å passe til dine spesifikke behov og rommets layout. Dette gjør at du kan tilpasse underskapet til din vaskemaskinmodell og plassen du har tilgjengelig.

3. Fleksible løsninger: Du kan også velge underskap med forskjellige kombinasjoner av hyller, skuffer og dører, slik at du kan tilpasse lagringsløsningen etter dine behov og preferanser.

4. Enkel demontering og flytting: Hvis du ønsker å endre plasseringen av underskapet eller flytte det til en annen del av vaskerommet, er det vanligvis enkelt å demontere og flytte det uten å skade det eller gulvet.

5. Kvalitet og holdbarhet

1. Robuste materialer: Underskapene til vaskemaskin IKEA er laget av materialer av høy kvalitet som er kjent for sin holdbarhet og robusthet. MDF er et vanlig materiale som brukes, da det er sterkt, stabilt og motstandsdyktig mot fuktighet.

2. Slitesterk konstruksjon: Underkapene er designet og konstruert for å tåle daglig bruk og belastninger. De er bygget for å vare over tid uten å miste sin funksjonalitet eller estetiske appell.

3. Lang levetid: Investerer du i et underskap til vaskemaskin IKEA, kan du forvente at det vil vare i mange år fremover. Disse underskapene er laget med fokus på kvalitet og holdbarhet, noe som gjør dem til en langsiktig løsning for ditt vaskerom.

4. Valuta for pengene: Selv om underskapene kan virke som en investering, får du god valuta for pengene dine på grunn av deres kvalitet og holdbarhet. De vil betale seg over tid ved å gi deg en organisert, funksjonell og stilfull vaskeromsløsning.

6. Fungerer som arbeidsflate

1. Praktisk bretteplass: Toppflaten på underskapet kan brukes som en praktisk arbeidsflate for å brette klær eller sortere vasketøy. Dette gjør det enklere å utføre oppgaver relatert til klesvasken og gir deg mer plass til å arbeide.

2. Effektiv tidsbruk: Ved å ha en dedikert plass for bretting av klær, kan du være mer effektiv med tiden din og få unna oppgavene raskere. Du slipper å lete etter en egnet plass til å utføre denne oppgaven.

3. Praktisk organisering: Når du bretter klær på underskapet, kan du enkelt sortere og organisere dem før de legges i skap eller skuffer. Dette gjør det enklere å holde orden på klesvasken og finne det du trenger når du trenger det.

4. Multifunksjonalitet: Underskapet kan også brukes til andre oppgaver, som for eksempel å lagre eller sortere vaskemidler, eller til å legge fra seg andre vaskeromsartikler mens du utfører oppgaver i vaskerommet.

7. Fleksibilitet og flyttbarhet

1. Enkel å flytte: Underskapet til vaskemaskin fra IKEA er vanligvis lett å flytte når det er nødvendig. Dette gir deg fleksibilitet til å endre plasseringen av underskapet eller flytte det til en annen del av vaskerommet hvis behovene dine endres.

2. Tilpasningsdyktig: Underskapene er designet for å være fleksible og tilpasningsdyktige. Du kan justere høyden på hyller og flytte skuffer etter behov, slik at underskapet passer perfekt til din vaskemaskin og den tilgjengelige plassen.

3. Skalerbar løsning: Underskapet kan vokse sammen med deg. Hvis du senere trenger mer lagringsplass, kan du enkelt legge til ekstra hyller eller skuffer for å imøtekomme dine økte behov.

4. Enkel demontering: Hvis du noen gang ønsker å flytte eller erstatte underskapet, er det vanligvis enkelt å demontere det uten å forårsake skade eller problemer.

Del 2: Ulemper

1. Begrenset plass

1. Størrelsesbegrensninger: Underskapene er tilgjengelig i forskjellige størrelser, men det er viktig å finne et underskap som passer godt til størrelsen på vaskemaskinen din og det tilgjengelige plassen i vaskerommet. Hvis underskapet er for stort, kan det begrense bevegelsesfriheten og føre til tranghet i rommet.

2. Plasskrevende: Selv om underskapet gir ekstra lagringsplass, kan det også ta opp plass i vaskerommet. Hvis du har et lite vaskerom, må du nøye vurdere om underskapet vil passe godt inn og ikke skape tranghet.

3. Begrenset tilgjengelighet: Underskapene kan være mer begrenset i tilgjengelighet sammenlignet med selve vaskemaskinen. Du må forsikre deg om at det underskapet du ønsker er tilgjengelig på ditt lokale IKEA-varehus før du foretar et kjøp.

2. Montering og installasjon

1. Tidskrevende prosess: Selv om montering av underskapet er vanligvis enkelt, kan det likevel være en tidkrevende prosess som krever tålmodighet og nøyaktighet. Du må følge monteringsinstruksjonene nøye og bruke riktig verktøy for å sikre en vellykket installasjon.

2. Håndverktøy er nødvendig: Du trenger vanligvis verktøy som skrutrekker, hammer og målebånd for å montere underskapet. Hvis du ikke har disse verktøyene, må du skaffe dem eller søke hjelp fra noen som har dem.

3. Behov for to personer: Noen ganger kan det være nødvendig å ha hjelp fra en annen person under monteringsprosessen, spesielt når du skal løfte og justere underskapet.

4. Støttevegger: Noen underskap krever støttevegger bak eller på sidene for ekstra stabilitet. Dette kan kreve ekstra arbeid og forberedelser under installasjonen.

3. Kostnad

1. Pris: Underskapene til vaskemaskin IKEA kan være priset høyere sammenlignet med alternative løsninger på markedet. Det er viktig å vurdere budsjettet ditt og veie fordeler og ulemper før du investerer i et underskap.

2. Ekstra kostnader: Du må også vurdere eventuelle ekstra kostnader som kan påløpe under installasjon, som for eksempel kjøp av monteringsverktøy eller betaling for profesjonell montering.

3. Andre alternativer: Hvis kostnadene er et bekymring, kan du vurdere andre alternativer som oppbevaringshyller, skap eller skuffer som ikke er spesifikt designet for vaskemaskiner. Disse alternative løsningene kan være rimeligere, men kan ikketilby de samme funksjonene og fordeler som et dedikert underskap til vaskemaskin.

4. Begrenset tilgjengelighet av reservedeler

1. Spesifikke deler: Hvis det skulle oppstå et problem eller skade på underskapet, kan det være utfordrende å finne riktige reservedeler for å reparere det. Dette kan være en ulempe hvis du trenger å erstatte en del eller utføre en reparasjon.

2. Begrenset utvalg: IKEA kan ha et begrenset utvalg av reservedeler til underskapene sine sammenlignet med mer spesialiserte forhandlere eller produsenter. Dette kan begrense tilgjengeligheten og valgmulighetene for nødvendige reservedeler.

3. Tid og innsats: Hvis du trenger å finne og skaffe riktige reservedeler, kan det kreve ekstra tid og innsats fra din side. Du må kanskje kontakte IKEA eller andre leverandører for å finne delen du trenger.

4. Potensiell avbrudd: Hvis det tar lang tid å få tak i reservedelen, kan det føre til at underskapet ditt er ute av drift mens du venter på reparasjonen. Dette kan være en ulempe hvis du er avhengig av underskapet for organiseringen av vaskerommet ditt.

5. Utfordringer med rengjøring

1. Utilgjengelige områder: På grunn av underskapets plassering og konstruksjon kan det være vanskelig å nå og rengjøre områder under og rundt underskapet. Støv, skitt og andre partikler kan samle seg i disse utilgjengelige områdene og kreve ekstra innsats for å rengjøre grundig.

2. Fuktighetsproblemer: Hvis det er søl eller lekkasjer av vann eller vaskemidler, kan det være vanskelig å tørke opp og fjerne fuktighet fra disse områdene under underskapet. Dette kan føre til fuktighet og potensiell oppbygging av mugg og mugglukt.

3. Ekstra tid og arbeid: Rengjøring av underskapet kan kreve ekstra tid og arbeid sammenlignet med rengjøring av flatere overflater. Du må kanskje flytte eller fjerne gjenstander fra hyller og skuffer for å nå alle områder.

4. Hygieniske bekymringer: Hvis underskapet ikke rengjøres grundig, kan det føre til oppbygging av bakterier, lukt og dårlig hygiene. Dette kan være spesielt uønsket i et rom som brukes til vask av klær og husholdningsartikler.

6. Begrenset designvalg

1. Stilmessige begrensninger: Underskapene til vaskemaskin IKEA kan ha et begrenset utvalg av designstiler. Hvis du har en spesifikk estetisk visjon for vaskerommet ditt, kan dette begrense dine muligheter for å matche underskapet til ditt ønskede design.

2. Fargevalg: Selv om underskapene kommer i forskjellige farger, kan fargepaletten være begrenset sammenlignet med andre møbelmerker eller spesialtilpassede alternativer. Dette kan påvirke ditt valg av underskap hvis du har spesifikke fargepreferanser.

3. Materialetilbud: Underskapene kan også ha begrenset variasjon når det gjelder materialvalg. Selv om MDF er et vanlig brukt materiale, kan det hende at du ikke finner andre alternativer som passer bedre til din smak eller interiørstil.

4. Kreative løsninger: Hvis du er ute etter et mer unikt eller spesialtilpasset design, kan underskapene til vaskemaskin IKEA muligens ikke oppfylle dine kreative behov fullt ut.

7. Kompatibilitet med andre merker

1. Størrelsesbegrensninger: Noen underskap kan være designet med spesifikke dimensjoner som bare passer til IKEA-vaskemaskiner eller andre spesifikke merker. Hvis du har en annen merkevare av vaskemaskin, må du forsikre deg om at underskapet er kompatibelt i størrelse før du kjøper det.

2. Passform og tilpasning: Selv om underskapet kan passe i størrelse, kan det være utfordrende å få en perfekt passform og tilpasning til din spesifikke vaskemaskinmodell. Du må kanskje justere hyller eller skuffer for å oppnå ønsket passform.

3. Tilgjengelige funksjoner: Underskapet til vaskemaskin kan også ha spesifikke funksjoner eller designelementer som bare er kompatible med visse merker av vaskemaskiner. Det er viktig å undersøke bruksanvisningen eller spesifikasjonene nøye før du foretar et kjøp.

4. Behov for kompatibilitetsadaptere: I noen tilfeller kan det være nødvendig å bruke ekstra adaptere eller deler for å sikre kompatibilitet mellom underskapet og vaskemaskinen. Dette kan føre til ekstra kostnader og innsats for å få alt til å passe sammen.

En komplett oversikt i tabellform

Her er en tabell som gir en oversikt over ulike underskap til vaskemaskin IKEA, deres dimensjoner, farge, materialer og pris:

Produktnavn Dimensjoner (H x B x D) Farge Materialer Pris
Underskap A 85 cm x 60 cm x 55 cm Hvit MDF kr 999,-
Underskap B 90 cm x 70 cm x 60 cm Grå Laminat kr 1,299,-
Underskap C 80 cm x 50 cm x 45 cm Svart Metall kr 899,-

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

1. Hvordan monterer jeg et underskap til vaskemaskin fra IKEA?

For å montere et underskap til vaskemaskin fra IKEA, følg følgende trinn:

1. Les nøye gjennom monteringsanvisningene som følger med underskapet.

2. Forsikre deg om at du har det nødvendige verktøyet for monteringen, som skrutrekker, hammer og eventuelt vater.

3. Monter basen og rammeverket for underskapet ved å følge de angitte trinnene. Sørg for at alle deler er riktig plassert og festet.

4. Juster eventuelt hyller, skuffer eller andre komponenter for å tilpasse dem til størrelsen på vaskemaskinen din.

5. Fest underskapet til veggen eller gulvet, avhengig av monteringsinstruksjonene og den spesifikke designen på underskapet.

2. Hvilke verktøy trenger jeg for å montere et underskap til vaskemaskin?

For montering av et underskap til vaskemaskin, vil du vanligvis trenge følgende verktøy:

– Skrutrekker

– Hammer

– Målebånd

– Eventuelt vater eller nivå

Disse verktøyene vil hjelpe deg med å montere delene av underskapet på riktig måte og sikre at alt er sikkert og stabilt.

3. Kan jeg montere underskapet alene, eller trenger jeg hjelp?

Montering av et underskap til vaskemaskin kan variere i vanskelighetsgrad avhengig av din erfaring og ferdighetsnivå, samt størrelsen på underskapet. Mindre underskap kan vanligvis monteres av en person alene, mens montering av større og mer komplekse underskap kan være enklere med hjelp fra en annen person. Det kan være spesielt nyttig å få hjelp til håndtering av tunge deler og for å sikre at underskapet er riktig plassert og justert under monteringen.

4. Kan jeg tilpasse hyllene og skuffene i underskapet mitt?

Ja, underskapene til vaskemaskin IKEA er vanligvis designet for å være justerbare, slik at du kan tilpasse hyllene og skuffene etter dine behov. Du kan vanligvis justere høyden på hyllene og flytte skuffer for å tilpasse dem til størrelsen og typen av vaskemidler og vaskeromsutstyr du ønsker å lagre. Dette gir deg fleksibilitet og mulighet til å tilpasse underskapet til dine individuelle behov og preferanser.

5. Er underskapet vanntett?

Underskapet til vaskemaskin fra IKEA er ikke vanntett, men det fungerer som en barriere og beskytter gulvet mot mindre vannsøl eller drypp. Hvis det skulle oppstå en større lekkasje, kan det fortsatt være nødvendig å tørke opp vannet så raskt som mulig for å forhindre vannskade på gulvet. Det anbefales å være oppmerksom og håndtere eventuelle lekkasjer eller vannsøl umiddelbart for å opprettholde en trygg og tørr vaskeromsomgivelse.

6. Hvordan rengjør jeg underskapet mitt?

For å rengjøre underskapet til vaskemaskin fra IKEA, følg disse trinnene:

1. Fjern alle gjenstander fra hyller og skuffer.

2. Tørk av hyllene og skuffene med en fuktig klut og mildt rengjøringsmiddel. Pass på å rengjøre også undersiden av hyllene og innsiden av skuffene.

3. Tørk av med en ren klut for å fjerne eventuelle såperester og sikre at alle overflater er tørre.

4. Bruk en støvsuger eller børste for å fjerne støv, smuss og lo fra både overflatene og hjørnene av underskapet.

5. Kontroller og rengjør eventuelle kanter eller sprekker hvor smuss kan ha samlet seg.

6. Avslutt med å tørke av underskapet med en tørr klut for å fjerne eventuell gjenværende fuktighet og sikre at underskapet er helt tørt.

Vær oppmerksom på at rengjøringsinstruksjonene kan variere avhengig av materialet som underskapet er laget av. Sørg for å følge produsentens anbefalinger for rengjøring og vedlikehold av ditt spesifikke underskap for å opprettholde dets funksjonalitet og utseende over tid.

7. Er underskapet kompatibelt med alle vaskemaskinmerker?

Underskapene til vaskemaskin fra IKEA er designet for å være kompatible med de fleste standardstørrelser av vaskemaskiner. Men det kan være noen få unntak der spesifikke vaskemaskinmodeller ikke passer perfekt inn i underskapet. Det er viktig å dobbeltsjekke dimensjonene og spesifikasjonene til både underskapet og vaskemaskinen før du gjør et kjøp for å sikre kompatibilitet. Spesielt hvis du har en vaskemaskin fra et annet merke enn IKEA, er det avgjørende å forsikre deg om at underskapet passer til størrelsen og formen til din spesifikke vaskemaskinmodell.

En oppsummering av alle underskap til vaskemaskin IKEA

Her er en komplett oversikt over forskjellige underskap til vaskemaskin IKEA:

Produktnavn Dimensjoner (H x B x D) Farge Materialer Pris
Underskap A 85 cm x 60 cm x 55 cm Hvit MDF kr 999,-
Underskap B 90 cm x 70 cm x 60 cm Grå Laminat kr 1,299,-
Underskap C 80 cm x 50 cm x 45 cm Svart Metall kr 899,-

Disse underskapene er tilgjengelige i forskjellige størrelser, farger og materialer, slik at du kan velge det som passer best til din vaskeromsstil og behov. Vær oppmerksom på dimensjonene på underskapet og sammenlign dem med vaskemaskinens størrelse for å sikre en god passform.

Oppmuntre lesere til å ta handling

Et underskap til vaskemaskin IKEA kan være en fantastisk investering for vaskerommet ditt. Det gir deg organisering, stil, beskyttelse og funksjonalitet. Om du har et lite vaskerom som trenger bedre utnyttelse av plassen, eller om du ønsker å ha alt ryddig og godt organisert, kan et underskap være løsningen du har lett etter.

Ta en titt på utvalget av underskap til vaskemaskin fra IKEA, og finn den som passer best til dine behov og preferanser. Vurder fordeler, ulemper, størrelser og design for å ta en informert beslutning. Vaskerommet ditt vil takke deg for det!

Ikke nøl med å handle i dag og gi ditt vaskerom den organisatoriske oppgraderingen det fortjener!

Ansvarsfraskrivelse

Denne artikkelen er kun ment for informasjonsformål. Vi har gjort vårt beste for å sikre nøyaktigheten og påliteligheten til informasjonen som er presentert her. Imidlertid påtar vi oss intet ansvar for eventuelle tap, skader eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen som er presentert i denne artikkelen. Det anbefales å foreta ytterligere undersøkelser og konsultere fagfolk før du tar en beslutning knyttet til underskap til vaskemaskin IKEA.